OM BK FREM SUPPORT

BK Frem Support er den officielle fanklub for Boldklubben Frems 1. hold og blev stiftet d. 17. juli 1986 i forbindelse med klubbens 100 års jubilæum, hvilket gør os til Danmarks ældste fodboldfanklub - FREMs 1.hold, som pt. spiller i 3. Division

VIS UNITA FORTIOR… tre latinske ord som på dansk bedst kan ovesættes med "SAMMEN ER VI STÆRKEST". Ordene pryder BK Frem Supports logo og beskriver på fremragende vis, hvad et medlemskab af supporterklubben indebærer. For nok er vores primære formål som i andre fanklubber på festlig og fredelig vis at bakke op omkring vores spiller, når vores tværstribede stjerner fra FREM løber på banen, men hos os hører der mere til. Som medlem af BK Frem Support bliver du også en del af et stærkt fællesskab, et kammeratskab, hvor alle er lige, og du med garanti accepteres fra dag et af.

Vores faste tilholdssted er i Frems klubhus. Klubhuset syner ikke af meget, men rummer mere end der kan beskrives med ord, og danner rammen omkring 3. halvleg - og det er en kamp vi altid vinder!

BK Frem Support er også via medlemskontingentet stol og stolpe sponsor i klubhusets café. Og det er også i klubhuset, at vi efter kampen kårer kampens bedste FREM-spiller med fidusbamsen, så her har du en oplagt mulighed for at få en sludder med spillerne, så kig forbi klubhuset næste gang FREM spiller hjemme, men vær forberedt på, at det kan være stærkt vanedannende… så er du advaret!

På udebane

På udebane sætter vi en ære i at arrangerer supporterbus til vores kampe, og alle kan deltage i vores busture, også ikke-medlemmer Der er som regel tre prisniveauer for busturen, en for medlemmer af BK Frem Support, en for børn og en for ikke-medlemmer.


Med disse ord ser vi FREM til at byde dig velkommen i fællesskabet.

Med sportslig hilsen
BK Frem Support